Rreth Nesh

Jakel electronic eshte kompania lider ne sektorin e sistemeve elektronike te lundrimit ne Shqiperi.

E krijuar ne vitin 1991 nga ing.  Jorgj Konakciu me shume profesinalizem dhe eksperience ne riparimin, testimin, kolaudimin dhe shitjen e aparaturave elektronike te lundrimit detar vazhdon akoma dhe sot me te njejten pergjegjesi dhe profesionalizem te dedikuar ekskulizvisht vetem ne kete sektor.

Jakel electronic  ka ne fokusin e saj pergjegjshmerine ne instalimin dhe kolaudimin e pasijeve elektronike detare duke ofruar garanci te certifikuar ne punen e saj dhe gjithashtu asistence te menjehershme, reale dhe virtuale 24/7 ne shqiperi dhe jashte saj.

Prej shume vitesh jakel electronic ofron me profesinalizem, e certifikuar dhe e pajisur me te gjitha paisjet e testimit dhe certifikimit shperbimin e GMDSS RADIO SURVEY per flamurin shqipetar dhe disa flamuj nderkomebetare.

Asistojme  perfaqesuesit e flamurit shqiptar dhe flamujve te huaj ne bordin e mjeteve lundruese te cdo lloj tonazhi dhe funksioni duke pergatitur bazen ligjore dhe teknike ne kqyrjen, testmin dhe certifikimin e aparaturave GMDSS  ne te gjitha zonat e lundrimit  (A1 A2 A3 A4).

Fale punes tone profesionale ne keto vite kemi  fituar besimin e disa kompanive nderkombetare lider te sektorit duke na besuar si partner te ngushte ne bashkpunimin midis paleve ne riparimin, instalimin dhe certifikimin e sistemeve elektronike te lundrimit ne anijet e tonazhit te ulet dhe tonazhit te larte, anijeve te peshkimit dhe jahteve te gjitha madhesive.

© 2021 Jakel sh.p.k.. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio