Sherbime

Sherbime

Stafi i jakel electronic eshte i kualifikuar dhe certifikuar ne sherbimet e riparimit,testimit,kolaudimit te aparaturave elektronike detare si :

 1. Radar
 2. Radio komunikim detar  VHF & MF/HF
 3. Thellesimates /sonar
 4. Telefoni satelitore & internet satelitor
 5. Antena satelitore tv per mjete lundruese
 6. Aparaturat e safety (ais, epirb,radar transpoder)
 7. SSAS dhe LRIT
 8. Sisteme audio per skafe te vegjel dhe jahte
 9. Chart plotter
 10. Bnwass
 11. Autopilot
© 2021 Jakel sh.p.k.. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio